Huidverbetering

Huidverbetering met de Ultra VPL™

 

De huidverjongingsmethode voor rimpelcorrectie en huidversteviging om uw verouderingsproces te vertragen.

 

Het variabel gepulseerd licht stimuleert de collageenproductie in de huid; een natuurlijkecomponent voor een jonge, gezonde en stralende huid.

Zo helpt een behandeling voor huidverjonging het ontstaan van zichtbare bloedvaatjes, rimpels, haarvaatjes of diffuse roodheid tegen te gaan. Ook is de Energist Ultra zeer geschikt om pigmentvlekken te behandelen. Huidcellen die zijn blootgesteld aan de zon kunnen bijvoorbeeld een overschot aan melanine produceren en zodoende ouderdomsvlekken, sproetjes en pigmentverschuivingen veroorzaken.

 

Energist Ultra VPL legt de melanineproductie van sommige van deze slecht functionerendecellen stil, zodat de gezichtsteint weer egaal en de zonneschade beperkt wordt. Nabehandeling met Energist Ultra VPL ziet de huid er weer jonger uit en daardoor is uw verouderingsproces vertraagd.

 

Wat is de oorzaak van huidveroudering?

 

Vermindering van aanmaak van collageen

• Slechte Voeding

• Stress

• Straling

 

Wij adviseren u graag met een gratis intakegesprek + proefflits om zo de mogelijkheden met betrekking tot huidverjonging te verbeteren.

 

Huidverbetering en huidverjonging VPL

 

Naarmate de jaren vorderen, veroudert onze huid onder meer door de UV straling van de zon/zonnebank en door de afnemende aanmaak van collageen. Als gevolg hiervan zien we dat de huid haar elasticiteit verliest, rimpels verschijnen en rode bloedvaatjes en pigmentvlekken ontsieren de huid. Toch willen we graag zo lang mogelijk een gezonde en jeugdige uitstraling behouden.

De lichtflitstherapie van Energist zal U weer een frissere en jongere uitstraling geven.

 

Behandelmethode

 

De veilige intense lichtenergie van Energist wordt in de huid omgezet in warmte-energie. Dit geeft een prikkel aan de huidcellen, aan de zogenaamde fibroblasten(bindweefselcellen), die als reactie nieuwe collageen en elastine aanmaken. De behandeling geeft excellente resultaten op gelaat, hals, decolleté en handen. Door de aanmaak van nieuw collageen vervagen rimpels en wordt de huid voller en steviger. Ook kleine huidverkleuringen en verwijde bloedvaatjes op het gelaat, hals, decolleté en benen zullen verminderen of verdwijnen met de Energist behandelingen.

 

Resultaten zijn reeds zichtbaar na de eerste behandeling. Afhankelijk van de conditie van de huid zijn gemiddeld 3 à 6 behandelingen nodig voor een optimaal resultaat.

 

Zijn er voorzorgsmaatregelen nodig?

 

Het is zeer belangrijk dat de huid niet zongebruind is voor en tijdens de behandelingen met Energist, anders zal het licht door het pigment van de huid geabsorbeerd worden, waardoor de behandeling onaangenaam wordt en veel minder effectief. Tevens ontstaat de kans op bijwerkingen. Het is aan te raden een zonnecrème met hoge beschermingsfactor te gebruiken tot enkele weken vóór de behandeling.

 

Is de behandeling pijnlijk?

 

De behandeling is niet pijnlijk, meestal wordt niet meer dan een lichte prikkeling gevoeld, gevolgd door een warmtegevoel dat enkele minuten aanhoudt.

 

Wat kan ik verwachten na afloop van de behandeling?

 

Na een Energist sessie blijft de huidconditie tot drie maanden lang constant. In deze periode wordt er zoveel bindweefsel en elastine vezels aangemaakt, zoals een lichaam in de groeifase doet tot het 20e levensjaar. Dit alles heeft grote voordelen voor uw huid welke voller, steviger en elastischer wordt en rimpels verdwijnen.