Cavitatie

CAVITATIE…

Het veilige alternatief voor liposuctie 

Cavitatie is een nieuwe manier om met blijvend resultaat vet te verwijderen, het geeft hetzelfde resultaat als liposuctie. De behandeling komt uit de medische wereld en is gebaseerd op de implosie van vetcellen via ultrasone geluidsgolven. Deze afgebroken vetcellen worden getransporteerd naar de lever dankzij het lymfatische systeem en de bloedcirculatie en verlaten op natuurlijke wijze het lichaam (via de nieren en de lever) Het gaat hier echter niet om grote hoeveelheden vet, maar om het verwijderen van vet op kleine lokale zones waar het moeilijk verdwijnt. De hoeveelheid vet die vrij komt mag niet te groot zijn, anders is het lichaam niet in staat om het vrijgekomen vet te verwerken, zodat er per behandeling slechts kleine zones behandeld kunnen worden. 

 

Voor de behandeling: 

Bij het intake gesprek dient te worden nagegaan of de klant in een goede gezondheid verkeert. De therapeut bespreekt met de klant welk gebied er behandeld gaat worden. Het aantal behandelingen hangt af van de ernst van de vetophopingen en het doel dat de klant voor ogen heeft. Cavitatie is geen alternatief voor afvallen: het gaat slechts om het verwijderen van kleine, lokale vetophopingen.

 

De behandeling: 

Na het aanbrengen van een contactgel wordt de behandelkop op het te behandelen gebied gebracht. er worden roterende bewegingen met de behandelkop uitgevoerd om zodoende alle vetcellen te treffen De behandeling is geheel pijnloos, de klant kan enkel kleine tintellingen of warmteprikkels waarnemen. Er wordt geen schade toegebracht aan de bloedvaten, zenuwen, bindweefsel en de huid.

 

Na de behandeling: 

Een koolhydraatarm dieet begeleidt de vet afbraak. De voeding moet veel eiwitten bevatten, maar geen dierlijk vet of enkelvoudige suikers. Ook kunnen er aanvullend voedingssupplementen worden genomen, bv greens for life of aminozurencomplex. Geadviseerd word om binnen 6 tot 8 uur na de behandeling extra te bewegen en veel water te drinken.

 

Welke zones zijn behandelbaar? 

De behandelbare zones zijn: buik, maagstreek, laterale bekken (love handles), binnen en buitenkant dijen, benen, en de rug.

 

Welke resultaten mag men verwachten? 

Efficiënte en uitmuntende resultaten voor de verwijdering van cellulitis en lokale vetophopingen. We verkrijgen het gewenste silhouet op de plaatsen daar waar we het willen. 

Na de eerste behandeling en in sommige gevallen zelfs tot 3 cm omtrek vermindering. Binnen de maand zal je blijvende resultaten zien, met 1 behandeling per week. Dankzij deze technologie kan jij ook je ideale 

lichaam verwezenlijken……

 

Contra indicaties: 

Contra-indicaties zijn onder andere obesitas, ziekten en afwijkingen van de leverfunctie, diabetes, metalen prothesen nabij het behandelgebieden of stofwisselingsziekten.

 

Welke zones mogen niet behandeld worden? 

Hoofd en hals, oksels, anale zone, knieholte, handen, gelaat, decolleté, borst, genitale organen, enkels, voeten.

 Prijs op aanvraag