Make-up

Tegenwoordig kan een onderneming zich niet meer onderscheiden met een goed product. De producten gaan steeds meer op elkaar lijken en zonder toegevoegde waarde zijn de verschillen minimaal. Golden Rose Cosmetics is in 1983 gestart met de productie van de exclusieve cosmetische producten voor de uiterlijke verzorging. Door de hoge kwaliteit, betaalbare prijzen, luxe uitstraling en verpakking, weet Golden Rose Cosmetics zich duidelijk te onderscheiden van zijn concurrenten.

 

Het Product:

In twee aparte fabriekgebouwen met een totale vloeroppervlakte van 50.000 m2 en zijn moderne machinepark wordt met meer dan 500 gekwalificeerde werknemers de vinger aan de pols gehouden om dagelijks de productie af te ronden volgens de hooggestelde kwaliteitsnormen. systeem en efficiënte werkwijze

 

Laboratorium:

Naast de prijs en de goede kwaliteit van zijn product hecht Golden Rose Cosmetics ook veel waarde aan de gezondheid van de eindgebruikers. De producten zijn dierproef vrij, dermatologisch getest en goedgekeurd conform de strenge normen van de Europese Unie. Met trots melden wij dat de producten van Golden Rose Cosmetics zeer aangenaam zijn bij allergische eindgebruikers. Het is bewezen dat bij negen van de tien eindgebruikers geen allergische reacties voorkomt. 

Al deze facetten hebben ervoor gezorgd voor tevreden relaties in 63 landen. Golden Rose Cosmetics is in januari 2007 ontdekt in Nederland en België en is een exclusief merk voor de schoonheidsbranche en visagie.